top of page
Thaise massage

Traditionele Thaise massage

Deze massage vindt plaats op een groot matras op de vloer, over de kleding heen. De masseur oefent druk uit met de handpalmen, duimen en ellebogen op meridianen/energiebanen in het lichaam. Daarnaast voert de masseur yogastrekkingen uit op de ledematen en romp waardoor er ruimte in het lichaam ontstaat. Thaise massage heeft een positief effect op de energie huishouding.
Een Thaise massage kan een rustgevend en aardend of een oppeppend karakter hebben. De masseur werkt vanuit volledige ontspanning waardoor de massage een meditatief karakter krijgt. Na een Thaise massage voel je je als herboren.

Positieve effecten van Thaise massage:

  • Werkt vitaliserend.

  • Verstevigd spieren en botten.

  • Zorgt voor een goede bloedsomloop.

  • Vergroot de bewegingsvrijheid in gewrichten.

  • Houd je langer jong.

  • Brengt de energie huishouding in balans.

Thaise acupressuur

Thaise acupressuur heeft veel raakvlak met de Chinese siatsu, en westerse triggerpointmassage. Thaise acupressuur behandelt orthopedische klachten ofwel klachten aan het steun en bewegingsapparaat. Na het onderzoeken van de klacht wordt gekozen voor een behandelroutine ofwel een combinatie van acupressuurpunten die in een specifieke volgorde wordt uitgevoerd. Deze routine heft blokkades op en maakt dat energiebanen, bloedbanen en zenuwbanen weer gaan stromen, waardoor er bewegingsvrijheid in het gebied van de klacht ontstaat.

Prijs:

60 min € 60,-

90 min € 85,-

_MG_22311.jpg
_MG_2198.jpg
_MG_2099.jpg
bottom of page