top of page
Ontspanningsmassage

Uit je hoofd, in je lijf. Geef je lichaam en geest de kans weer op te laden na een periode van inspannen. Net als voldoende bewegen en gezonde voeding draagt bewust ontspannen bij aan een goede gezondheid. Ontlaad jezelf van opgebouwde spanningen en voorkom klachten ten gevolge van stress. Bij Yoga Castricum behandelingen creëren we een prettige sfeer, waarin je je helemaal over kunt geven aan een uitgebreide ontspanningsmassage. Geen overbodige luxe!
U kunt kiezen voor een ontspanningsmassage op de tafel, stoel of mat.


Ontspanningsmassage op de massagetafel.
Hierbij werkt de masseur met olie direct op de huid. De massage werkt rustgevend en verwarmend. De masseur benadert met deze massage de diepere bindweefsels, de oppervlakkige bindweefsels en de energiebanen in het lichaam. Op de massagetafel is een volledige lichaamsmassage mogelijk. Een volledige lichaamsmassage bestaat uit het gezicht, de schedelrand, de nek en schouders, de armen, de handen, de rug, de heupen, de benen en de voeten.


Ontspanningsmassage op de massagestoel.
Hierbij werkt de masseur over de kleding heen en maakt gebruik van (hand)palmdruk en duimdruk. De massagestoel maakt het de masseur goed mogelijk dieper de nek en schouders in te gaan. De voeten en benen zijn minder makkelijk te bereiken.
De massagestoel is voor iedereen geschikt, maar biedt met name uitkomst voor mensen die om
welke reden dan ook niet mobiel genoeg zijn om in liggende toestand gemasseerd te worden.


Ontspanningsmassage op de mat.
Hierbij werkt de masseur over de kleding heen en maakt gebruik van (hand)palmdruk, duimdruk en milde yogastrekkingen. Deze massage werkt vooral op de energiehuishouding. De ontspanningsmassage op de mat heeft een aardende werking, omdat er dichter bij de grond gewerkt wordt en de zwaartekrachtwerking grotere invloed heeft op de massage. Op de mat is een volledige lichaamsmassage mogelijk. Een volledige lichaamsmassage bestaat uit het gezicht, de schedelrand, de nek en schouders, de armen, de handen, de rug, de heupen, de benen en de voeten.
Het is ook heel goed mogelijk om in één massage meerder opties te combineren. Een veelgebruikte combinatie is de schoudermassage op de massagestoel met de oliemassage voor de voeten, benen en rug op de massagetafel.

Prijs:

30 min € 35,-

60 min € 60,-

90 min € 85,-

_MG_2304.jpg
_MG_2295.jpg
_MG_2347.jpg
bottom of page