top of page
_MG_2295.jpg
Hannah

Mijn naam is Hannah Koelmans (39 jr.) Sinds 2015 werkzaam als masseur in eigen praktijk. 

Bij Gezondheidsbehandelingen verzorg ik ontspanningsmassages, massage rondom zwangerschap, Thaise yogamassage, Thaise acupressuur en massagetherapie.


 

_MG_2214.jpg
Yuri

Mijn naam is Yuri Sieuwerts (50 jr.). Sinds 2015 masseur in eigen praktijk. 

Bij Gezondheidsbehandelingen verzorg ik de ontspanningsmassages, Thaise yogamassage en Thaise acupressuur.


 

Fleur.jpg
Fleur

Binnenkort kun je hier wat meer lezen over wie ik ben. Je kan nu al wel naar de pagina die meer verteld over mijn specialisatie. Ik ben ademcoach van beroep. Op de pagina ademcoaching op deze website vind je meer informatie over wat we in een ademsessie doen en wat het voor je kan betekenen. 

toni 2.jpg
Tony

Mijn is Antoaneta Ivanova, 49 jaar.

Ik masseer ruim 17 jaar. In 2016 ben ik opgeleid tot mindfulness en compassie coach. Ik ontdekte gaandeweg dat ik het coachen heel goed kon combineren met het geven van ontspanningsmassages.

Met veel plezier ga ik dit nu aanbieden bij Gezondheidsbehandelingen.

Lees meer

michal .png
Michal

Ik ben Michal Horev. In Israël geboren en in 2019 naar Nederland verhuisd.  Ik heb onder andere Biologie en taditionele Chinese medicijnen gestudeerd. Bij Gezonheidsbehandelingen biedt ik Japanse acupunctuur aan (Toyohari). Dit is een hele zachte behandeling en geschikt voor gevoelige mensen. 

Kim
Kim

Ik ben Kim Kroon, geboren in 1979. Sinds 2001 werk ik in het basisonderwijs. Ik heb lesgegeven aan alle groepen, behalve groep 3. Daarnaast heb ik de MRT (motorische remedial teacher) opleiding en de fotoacademie afgerond. Onlangs heb ik DPRI (Dynamic and Postural Reflex Integration) gedaan.
Bij Gezondheidsbehandelingen verzorg ik nu de reflexintegratie therapie voor kinderen en volwassenen.

IMG-20240422-WA0002.jpg
Meta 

Mijn naam is Meta Scheerman (56 jr.). Bij Gezondheidsbehandelingen
geef ik voetreflexmassages. Ik help mijn cliënten om fysieke en mentale
spanningen los te laten en weer in harmonie en balans te komen. Ik geloof
in de kracht van deze holistische benadering en ben dankbaar dat ik anderen mag ondersteunen op weg naar een gezonder en gelukkiger leven.

bottom of page