top of page
_MG_2295.jpg
Hannah
Mijn naam is Hannah Koelmans (39 jr.) Sinds 2015 werkzaam als masseur in eigen praktijk. 

Bij Gezondheidsbehandelingen verzorg ik ontspanningsmassages, massage rondom zwangerschap, Thaise yogamassage, Thaise acupressuur en massagetherapie.


Lees meer
_MG_2214.jpg
Yuri
Mijn naam is Yuri Sieuwerts (50 jr.). Sinds 2015 masseur in eigen praktijk. 

Bij Gezondheidsbehandelingen verzorg ik de ontspanningsmassages, Thaise yogamassage en Thaise acupressuur.


Lees meer
IMG-20220914-WA0003-Marianne.jpg
Marianne
Mijn naam is Marianne Leguyt, 60 jr jong!
Ik ben opgeleid als HBO-verpleegkundige met verschillende specialisaties. Hier in de massagepraktijk bied ik rouwcoaching en stoel- en ontspanningsmassages aan. Mijn werkwijze is op maat en ik stem af op je wensen, krachten en mogelijkheden. 


Lees meer
toni 2.jpg
Tony

Mijn is Antoaneta Ivanova, 49 jaar.

Ik masseer ruim 17 jaar. In 2016 ben ik opgeleid tot mindfulness en compassie coach. Ik ontdekte gaandeweg dat ik het coachen heel goed kon combineren met het geven van ontspanningsmassages.

Met veel plezier ga ik dit nu aanbieden bij Gezondheidsbehandelingen.

Lees meer

20230417_120916 (1)_edited.jpg
Halla
Mijn naam is Halla. Ik ben 49 jr. oud. Sinds 2014 woonachtig in Nederland. Mijn specialisaties zijn Oosterse ontspanningsmassage en gezicht en -hoofd massages. In het Oosten ben ik opgeleid tot sportinstructeur en fysiotherapeut.

Ik heb heel veel zin om bij  Gezondheidsbehandelingen mijn kwaliteiten te kunnen gaan gebruiken.
Kim
Kim
Ik ben Kim Kroon, geboren in 1979. Sinds 2001 werk ik in het basisonderwijs. Ik heb lesgegeven aan alle groepen behalve groep 3. Daarnaast heb ik de MRT (motorische remedial teacher) opleiding afgerond en heb ik de fotoacademie afgerond. Onlangs heb ik DPRI gedaan (Dynamic and Postural Reflex Integration).
Bij Gezondheidsbehandelingen verzorg ik nu de reflexintegratie therapie voor kinderen. 
Fleur.jpg
Fleur
Binnenkort kun je hier wat meer lezen over wie ik ben. Je kan nu al wel naar de pagina die meer verteld over mijn specialisatie. Ik ben ademcoach van beroep. Op de pagina ademcoaching op deze website vindt je meer informatie over wat we  in een ademsessie doen en wat het voor je kan betekenen. 
bottom of page