top of page
photo number 1.jpeg
Michal
Mijn naam is Michal, ik ben opgegroeid in Israël en in 2019 verhuisd naar Nederland. Bij gezondheidsbehandelingen bied ik Japanse acupunctuur en lichaamswerk aan. 

Ik vertel je graag wat over mijn proces, en hoe ik tot de Japanse acupunctuur gekomen ben. Jarenlang was ik op zoek naar mijn rol in de wereld. Ik studeerde aan de voorbereidende medische academie en voltooide een BSc in biologie en biotechnologie. Ik wist dat iets in wat ik had geleerd niet compleet was. Ik luisterde naar mijn innerlijke stem die zei dat er meer is dan wat je ziet.

Ik bleef zoeken, doorliep veel verschillende disciplines en leerde van mijn eigen levenservaring. Zoals wij allemaal vallen en opstaan. Op een goed moment bevond ik mij in de eerste les van een cursus genaamd “Foundation of Traditional Chinese Medicine”. Die dag wist ik waar ik hoorde te zijn.

Sindsdien heb ik allerlei oude geneeswijzen gestudeerd, in Israël en in Nederland. Ik ben afgestudeerd aan de Shenzhou Open University in Amsterdam en heb onderweg nog veel meer cursussen en seminars gevolgd.

In mijn praktijk begeleid en help ik mensen bij het vinden van hun eigen balans. Ik behandel verschillende gezondheidsklachten, pijnklachten en emotionele stoornissen.
Ik gebruik naast Toyohari ook Body-focused Therapy, om mensen te helpen verbinding te maken tussen hun fysieke klachten, hun gevoelens, emoties en mentale toestanden. Deze tool is erg krachtig om ziektes te voorkomen, opnieuw verbinding te maken met jezelf en je meer in harmonie te voelen in alle delen van jezelf.

 

Wat zijn mijn kernwaarden?
 

Balans – Een echte genezing is gebaseerd op balans. We kunnen niet volledig worden hersteld omdat we in deze onvolmaakte wereld worden geboren, maar we kunnen ons evenwicht vinden. Het is de juiste plek voor ons, emotioneel en fysiek. Er is een alternatief voor lijden, en het is gebaseerd op het verlangen naar balans en een op maat gemaakte genezingsreis voor elk wezen. Dit is waar ik voor ben, om u te begeleiden op uw eigen reis en de juiste behandeling te geven.


Liefde en mededogen – deze twee zijn mijn leidraad in deze wereld. Door de jaren heen heb ik ontdekt dat ik van iedereen en alles kan houden. Een van mijn leraren, Byron Katie, zegt: “Voor mij is een autoalarm net zo mooi als een zingende vogel”. Dit is mijn praktijk en een van mijn kernwaarden. Ik ben liefde.


Kintsugi – De Japanse kunst en het concept van imperfectie. In dit concept kan alles wat kapot was, worden gerepareerd met een gouden reparatie. Het idee is dat breuk en reparatie een deel zijn van ons leven en onze reis, en ze worden behandeld als schoonheid, en voor mij ook als een poort naar genezing.

 

Innerlijke stem – Ik volg geen protocollen, ik kijk in mezelf en vertrouw op mijn innerlijke intuïtie. Zo behandel ik. Ik heb de kennis en de tools, en ik leer mijn patiënten te voelen, om een ​​duidelijk besluit te nemen over wat de volgende stap voor hen is in hun genezingsreis.

bottom of page