top of page
Reiki

Reiki is een holistische helingsmethode en komt uit Japan. Het betekent ‘universele levensenergie’. Een holistische visie gaat ervan uit dat alles met elkaar is verbonden en onderdeel is van een geheel. Reiki energie is overal en stroomt door alles heen wat leeft.

 

Bij reiki verbindt de behandelaar eerst zelf met de universele levensenergie. Via de handopleggingen stroomt deze energie dan door naar de client. De cliënt die met kleding aan op de behandeltafel ligt mag lekker ontvangen. Tijdens de behandeling kun je als cliënt lichamelijke, emotionele of energetische sensaties voelen. Na een behandeling kun je moeheid ervaren. Dit betekent dat de behandeling zijn werk doet en er genezing/heling plaats vindt. 

 

Reiki kan zorgen voor herstel, blokkades opheffen, het lichaam reinigen, het zelfhelend vermogen bevorderen, meer harmonie tussen lichaam en geest opleveren, pijn verlichten of opheffen. 

Je kan reiki aangrijpen bij allerhande fysieke en lichamelijke klachten.

Via een intake gesprek zal de behandelaar informatie bij je inwinnen over jouw klacht en de onderliggende oorzaken daarvan.  

De reikibehandeling kan vervolgens intuïtief vorm krijgen. Het kan ook zijn dat de behandelaar kiest voor een algemene energiescan van de organen, chakra’s en aura, en de behandeling naar aanleiding hiervan vorm geeft. 

 

Prijs:

30 min € 35,-

45 min € 50,-

60 min € 60,-

90 min € 85,-

knieen.png
handen.png
bottom of page