top of page
Workshops en cursussen 

Jaarlijks organiseren wij leuke workshops en cursussen op gebied van massage en gezondheid. Op deze pagina vind je de educatieve cursussen en de cursussen voor ontspanning en vrije tijd. De educatieve cursussen zijn voor professionals in het vakgebied massage en gezondheid.

Dagdeel retraite handmassage 

Praktische informatie:

Datum: zondag 12 mei

Tijd: 13:00 tot 16:00 uur

Locatie: Geesterduinweg 3, Yoga Castricum

Parkeren: gratis, voor de deur

Kosten: per persoon: 35,-

Voor wie: vriendinnen koppels, moeder en dochter koppel, vrije tijd

Maak samen met een ander een mooie herinnering tijdens deze middagretraite handmassage. De middag staat in het teken van handmassage. Je leert in een relaxte setting een basis handmassage die je voortaan altijd kunt toepassen op familie en vrienden. Ondertussen geniet je van de rust, de nabijheid en de gezelligheid. In de pauzes word je verwend met lekkernijen van ons eigen theebuffet. Je schrijft je voor deze middag in per koppel en oefent alleen op elkaar. Dus een leuk idee als cadeautje voor moederdag of zomaar voor een vriendin.Ook stellen wij een rijkelijk gevulde 'groene' goodiebag voor jullie samen die je aan het einde van de middag mee naar huis krijgt.

De host en instructrice deze middag is Hannah Koelmans, masseur en eigenaresse bij massagepraktijk gezondheidsbehandelingen. Deze retraite wordt mede mogelijk gemaakt door Yoga Castricum.

foto handmassage.png

Meld je aan via onderstaande button, en laat je naam, achternaam, adres, en telefoonnummer achter. JE ontvangt binnen 2 dagen een bevestigingsmail van je aanmelding.

bottom of page