top of page
Ademcoaching

Zoals je leeft, adem je. Zoals je ademt, leef je.

 

De adem, de levenskracht, die ons zó vertelt hoe we ons voelen, wat we onderdrukken en hoe krachtig en geweldig je eigenlijk wel bent. En niet alleen jij, maar ook de mensen om je heen.

 

Zonder adem is er geen leven. Het is zo simpel als dit, toch beschouwen velen van ons hoe we ademen als vanzelfsprekend. De traditie van ademtechnieken vinden we terug in alle meditatieve praktijken en oosterse filosofieën. In de westerse cultuur wordt nu ook steeds meer het belang en de kracht van het ademen ontdekt. Het wordt steeds duidelijker dat de adem om allerlei redenen gebruikt kan worden. Niet alleen bij ziekte en sport, maar ook bij zelfonderzoek, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

 

Een ademsessie met de verbonden ademtechniek brengt je in ware verbinding met jezelf, zorgt voor een diepe ontspanning en is een zachte, maar effectieve manier om je binnenwereld te ontdekken.

 

Bewust verbonden ademtechnieken verduidelijken de relatie tussen de manier waarop je ademt en je emotionele thema’s en daarmee de manier waarop je leeft.

 

Het bewust worden en openen van de ademhaling zorgt ervoor dat datgene wat onderdrukt is, bewust mag worden en gezien mag worden, voor wat het werkelijk is. Door het ademen kunnen we bij deze onderdrukte en onbelichte gevoelens en gedachten zijn, op een veilige en zachte manier.

 

Tegenwoordig leven we voornamelijk vanuit ons hoofd en zijn we vooral cognitief bezig, dan dat we ruimte geven aan ons gevoel en ons hart volgen. Tijd en ruimte nemen voor jezelf om te voelen hoe het echt met je gaat is lastig. Maar hoe blijf je dan dicht bij jezelf en zorg je dat je ook echt geniet van mooie momenten?

 

Wat kan een ademsessie voor jou betekenen?

• Meer rust in je hoofd
• Meer ontspanning in je lijf

• Meer energie

• Meer zelfbewustzijn

• Meer zachtheid naar jezelf

• Meer zelfvertrouwen

• Loslaten van emoties/trauma’s

Prijs:

Losse sessie (2 uur): € 80

Als je echt de diepte in wilt, in jouw persoonlijke ontwikkeling en heling, zijn trajecten van 3 of 5 sessies sterk aan te raden (healing does not happen overnight).

 

3 sessies van 2 uur: € 220

5 sessies van 2 uur: € 350

ademcoaching.jpg
bottom of page