Monique
Mijn naam is Monique Schiller en ik ben geboren op 14 december 1954.
Na mijn HBS B heb ik de vier jarige paramedische hbo-opleiding tot Oefentherapeut Mensendieck gevolgd. Dit beroep heb ik 23 jaar met plezier in een eigen praktijk, die later uitgroeide tot een grote groepspraktijk, uitgeoefend.
Op een gegeven moment merkte ik dat het tijd werd voor iets anders, een nieuwe uitdaging. Ook liep ik er tegenop dat alleen houdingscorrectie, mobiliserende en spierversterkende oefeningen voor een deel van de patiënten niet het resultaat opleverde wat je zou verwachten.

Ik ging steeds meer waarde hechten aan de holistische visie en kwam ook tot het besef dat het werken met energie op welke manier dan ook een enorme bijdrage kan leveren aan het stimuleren van het zelfhelend vermogen van het lichaam. Ook kan de algehele diepe ontspanning die tijdens een behandeling op treedt mensen inzichten geven over de manier waarop zij in het leven staan, wat dit voor invloed kan hebben op hun klachten en hoe zij hier eventueel verandering in aan kunnen brengen.

Kortom het mensen willen helpen en het ‘therapeut” zijn, zit in mijn bloed. Mijn gedegen medische achtergrond is een mooie basis (meerwaarde) op het werken met energie. Tevens heb ik na 40 jaar werken heel veel ervaring opgedaan, en nog steeds ervaar ik het elke keer weer als een enorme uitdaging om iemand te helpen met al mijn kennis en ervaring. Ook vind ik het erg leuk om samen met Hannah en Yuri deel uit te maken van het behandelteam dat bij het Yogacentrum Castricum werkt.
Bij Yoga Castricum behandelingen verzorg ik de Reiki, Quantum touch en voetreflexmassage.

© 2018 design by B-Tidy

Volg ons!!

  • Wix Facebook page

Yogacentrum Castricum Behandelingen

Nieuwe Geesterhage

Geesterduinweg 3

1902 CB Castricum
0642234470

Email: info@yogacastricum.nl

KVK nr: 54380413

Privacy verklaring