top of page
Japanse acupunctuur en lichaamswerk

Acupunctuur is een oude Chinese geneeswijze. Het werd naar Japan overgebracht en afzonderlijk ontwikkeld om een ​​geheel eigen methode te worden. De basis waarop beide geneeswijzen zijn gebaseerd is hetzelfde: ons lichaam, geest en ziel zijn een complexe structuur met veel innerlijke schakels en verbindingen.

Deze complexe structuur wordt door vele factoren beïnvloed. Ons dieet, emotionele status, slaapgewoonten, omgevingsomstandigheden en meer. Veranderingen en onevenwichtigheden in deze factoren kunnen innerlijke disharmonieën veroorzaken, die vervolgens kunnen uitmonden in pijn, ongemak, stemmingen en ziekten.

De Chinese en Japanse geneeskunde zijn gebaseerd op een uitzonderlijke structuur van de interne organen, het fysieke lichaam en de emotionele toestand. Door een enorm netwerk van energie dat in het lichaam stroomt, wordt een verbinding tussen al deze energieën tot stand gebracht. Pijn, ziekte of onbalans wordt gezien als blokkade of zwakte van de energiestroom.

Hier komen de naalden in actie. De acupunctuurpunten hebben een zeer unieke locatie op het menselijk lichaam, in gebieden met overtollige of gebrekkige energie. Door te prikken krijgen we een evenwichtseffect, dat bijdraagt ​​aan de algehele balans van het hele lichaam-geest-ziel-complex.

Tijdens de behandeling analyseren we samen waar u last van heeft en praten we over uw gewoontes. Daarna kunt u op de behandeltafel gaan liggen, genieten van de muziek en de naalden en het lichaam hun werk laten doen…

Mogelijkheden via zorgverzekering voor acupunctuur.

Prijs:

volwassenen

intake 60 - 75 min € 80,-

60 min € 70,-

kinderen 12 - 18 

45 min € 40,-

kinderen onder 12

30 min € 30,-

83BBA6C6-8217-4007-A7FA-551E3DA7004E.jpeg
michal .png
bottom of page